Toimitusehdot

Myyjä

Verkkokaupan toimitusehdot. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Bayhound (3088515-3)
Rosamundatie 9
12700 LOPPI

info@bayhound.fi


Maksaminen

Ostosten maksaminen tapahtuu tilauksen jälkeen samana tai seuraavana päivänä sähköpostitse toimitettavalla ennakkolaskulla. Ennakkolaskun lähettäjäosoite on OP Kevytyrittäjä.


Toimitus ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan Postin noutopisteeseen pakettina tai pienissä lähetyksissä postilaatikkoon/-luukkuun jaettavana pikkupakettina. Toimituskulu on 5,90 euroa ja yli 70 euron tilauksissa ilmainen. Tuotteet postitetaan, kun ennakkolaskun maksusuoritus näkyy tilillä.


Toimitusaika

Tuotteet postitetaan, kun ennakkolaskun maksusuoritus näkyy tilillä. Yksilötyjen ja mittatilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee toivottujen materiaalien tukkusaatavuuden mukaan. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Toiveiden mukaisten erillistilausten materiaalien tilaus tehdään tukkurilta, kun ennakkolasku on maksettu. Mikäli materiaali ehtii loppua tukusta ennen maksusuoritusta, voi toimitus viivästyä jopa usealla viikolla materiaalin uudelleensaatavuutta odottaessa.

 

Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@bayhound.fi mahdollisissa ongelmatilanteissa.