Toimitusehdot

Nämä ehdot koskevat kaikkia myyntikanavia. Sivu päivitetty 5.8.2023.


Myyjä

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Bayhound (3088515-3)
Rosamundatie 9
12700 LOPPI

info@bayhound.fi

Bayhoundilla ei ole kivijalkamyymälää, tuotenoudot onnistuvat vain erikseen sovitusti (sovittava viimeistään edellisenä päivänä, jotta voidaan varautua olemaan paikalla).


Maksaminen

Ostosten maksaminen tapahtuu vahvistetun tilauksen jälkeen samana tai seuraavana päivänä sähköpostitse toimitettavalla ennakkolaskulla. Ennakkolaskun lähettäjäosoite on OP Kevytyrittäjä.


Toimitus ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin pakettina tai pienissä lähetyksissä postilaatikkoon/-luukkuun jaettavana pikkupakettina.

Toimituskulu on 6 euroa.

Tuotteet voi myös noutaa. Bayhoundilla ei ole kivijalkamyymälää, joten tuotenoudot onnistuvat tuotteen valmistuttua erikseen sovitusti (sovittava viimeistään edellisenä päivänä, jotta voidaan varautua olemaan paikalla).

Noudolla ei ole toimituskulua.


Toimitusaika

Valmistuotteet postitetaan, kun ennakkolaskun maksusuoritus näkyy tilillä. Yksilöityjen ja mittatilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee toivottujen materiaalien tavarantoimittajalta saatavuuden mukaan. Toimitusaika-arviot ja viivästykset ilmoitetaan asiakkaalle suoraan.

Toiveiden mukaisten erillistilausten materiaalien tilaus tehdään tavarantoimittajalta, kun ennakkolasku on maksettu. Huomioitavaa! Mikäli materiaali ehtii loppua tavarantoimittajan varastosta ennen maksusuoritusta, voi toimitus viivästyä jopa usealla viikolla materiaalin uudelleensaatavuutta odottaessa.

Mikäli materiaalia löytyy Bayhoundin varastosta jo valmiiksi, aloitetaan tuotteen valmistus maksusuorituksen jälkeen.

 

Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@bayhound.fi mahdollisissa ongelmatilanteissa.