Toimitusehdot

Nämä ehdot koskevat kaikkia myyntikanavia. Ehdot päivitetty 30.9.2023.


Myyjä

Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Bayhound (3088515-3)
Rosamundatie 9
12700 LOPPI

info@bayhound.fi

Bayhoundilla ei ole kivijalkamyymälää, tuotenoudot onnistuvat vain erikseen sovitusti (sovittava viimeistään edellisenä päivänä, jotta voidaan varautua olemaan paikalla).


Maksaminen

Ostosten maksaminen tapahtuu vahvistetun tilauksen jälkeen samana tai seuraavana päivänä sähköpostitse toimitettavalla ennakkolaskulla. Ennakkolaskun lähettäjäosoite on OP Kevytyrittäjä.

Maksu onnistuu myös korttimaksuna, kun tilaus tehdään paikan päällä erikseen sovitun vierailun yhteydessä. Maksupääte ja maksupalveluntarjoaja on SumUp ja kuitti toimitetaan joko tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Kaikki Bayhoundin hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.


Toimitus ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin pakettina tai pienissä lähetyksissä postilaatikkoon/-luukkuun jaettavana seurattavana pikkupakettina.

Toimituskulu on 6 euroa.

Tuotteet voi myös noutaa. Bayhoundilla ei ole kivijalkamyymälää, joten tuotenoudot onnistuvat tuotteen valmistuttua vain erikseen sovitusti (sovittava viimeistään edellisenä päivänä, jotta voidaan varautua olemaan paikalla).

Noudolla ei ole toimituskulua.


Toimitusaika

Verkkokaupan valmistuotteet postitetaan samana päivänä, kun ennakkolaskun maksusuoritus näkyy tilillä (yleensä 1-2 arkipäivää maksusta - pankista riippuen). Paketti saatetaan viedä vasta illalla Postin toimipisteeseen, jolloin paketti lähtee kuljetukseen seuraavana arkipäivänä. Toimituksen vaiheita pystyy seuraamaan OmaPosti-palvelusta, joka on yhdistetty tilauksessa annettuun puhelinnumeroon. Asiakas huolehtii tilausta tehdessä, että puhelinnumero on syötetty oikein.

Yksilöityjen ja mittatilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee toivottujen materiaalien tavarantoimittajalta saatavuuden mukaan. Toimitusaika-arviot ja viivästykset ilmoitetaan asiakkaalle suoraan, mutta pääsääntöisesti valmis tuote lähtee 7 päivän kuluessa materiaalien saapumisesta Bayhoundille. Isompien tilausten yhteydessä valmistusaika on 7-14 päivää.

Toiveiden mukaisten mittatilaustuotteiden materiaalien tilaus tehdään tavarantoimittajalta, kun ennakkolasku on maksettu. Huomioitavaa! Mikäli materiaali tai väri ehtii loppua tavarantoimittajan varastosta ennen maksusuoritusta, voi toimitus viivästyä jopa usealla viikolla materiaalin uudelleensaatavuutta odottaessa. Tällöin on mahdollista suunnitella yhdessä korvaava väri tuotteeseen, jotta vältytään odottamiselta.

Mikäli materiaalia ja väriä löytyy Bayhoundin varastosta jo valmiiksi, aloitetaan tuotteen valmistus maksusuorituksen jälkeen.


Tilauksen raukeaminen

Tilaus raukeaa kokonaan, mikäli ennakkolaskua ei ole maksettu 5 arkipäivän kuluessa eräpäivästä.

 

Asiakaspalvelu

Olethan mahdollisissa ongelmatilanteissa aina yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@bayhound.fi