Peruutusehdot

Peruutusaika

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tavaran vastaanottamisesta lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa. Tuote/tuotteet tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa ilmoituksesta. Ostaja vastaa palautuksen postikuluista. Peruutusoikeus ei koske mittatilauksena tehtyjä yksilöityjä tuotteita.


Ilmoittaminen

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme info@bayhound.fi ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Tilauksen noutamatta jättäminen ei riitä ilmoitukseksi.


Tuotteet

Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulevat olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä. Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty, niihin on syntynyt virheitä, alkuperäiset pakkaukset ovat hukkuneet tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.


Maksun palautus

Maksu palautetaan 14 vuorokauden kuluessa palautuksesta (kun tuote/tuotteet ovat perillä myyjällä).

Toimituskulut palautetaan edullisimman toimitustavan hinnan mukaan.


***

Lisää peruutusoikeudesta verkkokaupassa voit lukea Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.