Taluttimet ja setit pentueille

Valmistan nimikoituja pentuesettejä BioThane®-nauhasta. Materiaali tilataan tavarantoimittajalta toiveiden mukaisilla väreillä - vaihtoehtoja on useita. Nimikoinnille ja kuviolle on useita eri malli- ja värivaihtoehtoja, myös heijastava harmaa (EN ISO 20471:2013 standardin mukainen). Taluttimeen on mahdollista saada O- tai kiinteä D-rengas.

Pentuesettien taluttimien leveytenä on toiminut hyvin 9 mm BioThane® ja pannoissa rodusta riippuen 16 mm tai 19 mm (vähän isommat rodut). Yleisin pentuetaluttimen pituus on 180 cm.

Lukkovaihtoehtona sinkkivalusta valmistettu 52 mm pitkä krominvärinen pistoolilukko (murtolujuus 115 jg) tai hieman isompi 61 mm pitkä krominvärinen pistoolilukko (murtolujuus 200 kg).

Pantojen säätöreiät on viimeistelty sirkkarenkailla ja pannassa on BioThane®-lenkki.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai info@bayhound.fi ja kysy tarjousta. Liikkeellä kannattaa olla ajoissa, jotta materiaalit ehditään tilata ja valmistaa tuotteiksi ennen pentujen luovutusta. Aikaa on hyvä varata vähintään viisi viikkoa (pentujen nimet voi ilmoittaa myöhemmin).

Huomioithan, että toiveiden mukaisten materiaalien tilaus tehdään tavarantoimittajalta, kun ennakkolasku on maksettu. Mikäli materiaali ehtii loppua tukusta ennen maksusuoritusta, voi toimitus viivästyä jopa usealla viikolla materiaalin uudelleensaatavuutta odottaessa.